INTERFORST 2018 – Munchen

Publicat pe 23 iulie 2018

70,000 square meters, 451 exhibitors from 27 countries, 50,000 visitors from 72 countries – INTERFORST is more than just a fair – it is a key event for the forestry sector.

The INTERFORST fair is organized every four years in Munchen and always succeeds to capture through its wide range of products and program diversity, innovative technological solutions as well as the possibility of interaction, exchange of ideas and expertise, facilitating successful collaborations – in an international context.

As ForstPan is a part of the industry, we were invited to participate by our partners that were among the exhibitors of INTERFORST, and it was a great experience.

Below you can see a selection of pictures from the fair, it was a real show of forest technology!

#neverstoplearning

#staycurious

#Munchen2018Articole similare
Despicatoare pentru lemn – o soluție pentru cerințele medii de despicat lemn de foc
12 noiembrie 2020

Despicatoare pentru lemn – o soluție pentru cerințele medii de despicat lemn de foc

Lemnul rotund rămas după sortarea și secționarea în sortimente de lucru și construcție poate fi prelucrat în continuare si prin despicare. De obicei sortimentul care se despică are lungime constantă și diametrul nelimitat si poarta denumirea de butură sau butuc iar rezultatul despicarii îl constituie lobdele. Lobdele, având secțiunea transversală în formă de semicerc, sector circular sau diversă, se pot folosi atât în industrie pentru fabricarea celulozei, a plăcilor fibro-lemnoase, a plăcilor aglomerate, pentru obținerea de doage brute etc, cât și ca lemn de foc.

(mai mult…)
Macarale forestiere-  Echipament potrivit pentru fiecare provocare
4 noiembrie 2020

Macarale forestiere- Echipament potrivit pentru fiecare provocare

Conceptul de gospodărire durabilă a resurselor naturale poate fi aplicat în silvicultură cu ajutorul unui factor important: valorificarea masei lemnoase extrase din fondul forestier în condiţii economice cât mai favorabile.

Printr-o valorificare corespunzătoare a masei lemnoase exploatate, în produse a căror valoare economică este ridicată, se asigură pe de o parte acoperirea cheltuielilor  necesare pentru administrarea pădurilor și pe de altă parte se răspunde unor nevoi ale societății privind necesarul de produse realizate din sau pe bază de lemn.

(mai mult…)
Japa