Forstpan ofera solutii complete in materie de masini si utilaje forestiere, adaptate nevoilor fiecarui client.

Suntem distribuitori pe piata din Romania a brandurilor JAPA (Finanda), Maxwald (Austria), Chipper Blades Center (Lituania), BinderBerger (Austria) si Entracon (Cehia) – producatori de utilaje si consumabile pentru operatiuni de exploatare forestiere si de procesare a lemnului. Oferim o gama larga de echipamente si accesorii de calitate superioara, recunoscute pe piata europeana pentru fiabilitatea si rezistenta lor.

JAPA

Utilajele forestiere Japa sunt fabricate și testate minuțios în Finlanda. Japa este un brand cunoscut pentru seriozitatea cu care reacționează la nevoile clienților dezvoltând și îmbunătățind produsele în funcție de feedback-ul acestora. 
Detalii aici

Compania BINDERBERGER MASCHINENBAU GMBH din St.Georgen, Austria, proiectează și produce mașini și echipamente de înaltă calitate pentru recoltarea și prelucrarea lemnului. De la remorci pentru transportul lemnului și graifere de bușteni până la ferăstraie circulare, despicatoare și benzi transportoare eco, Binderberger oferă o gamă variată, de înaltă calitate și performanță de produse pentru prelucrarea lemnului. Utilajele forestiere Binderberger sunt mai stabile, mai durabile și, prin urmare, absolut inegalabile în utilizarea zilnică. Calitate pură. Fabricat în Austria
Detalii aici

Samurai - Chipper Blades

Cuțitele Chipper Blades concepute pentru industria lemnului, sunt foarte rezistente la sarcini ciclice și abraziune.
Chipper Blades Center produce cuțite pentru o gamă variată de tocătoare.
Detalii aici

Entracon continuă tendința inițială de fabricare de tehnologii profesionale cu performanțe tehnice ridicate, fiabilitate crescută, costuri minime de operare și foarte confortabile pentru operatori.
Detalii aici

Maxwald

Maxwald este lider pe piața echipamentelor forestiere, producător de trolii forestiere „DISC BRAKE”.
Detalii aici

Japa