International Forest Business Conference

Publicat pe 15 martie 2018

Save the date!

În perioada 6-8 iunie 2018 în Polonia, Kistowo va avea loc International Forest Business Conference – A FORUM FOR FOREST AND WOOD INDUSTRY PROFESSIONALS.

Acest eveniment este organizat de Forest Business Analytics .

Tematica acestei ediții este “New Forest Business Frontiers” – Noile frontiere în industria forestieră .

ForstPan-are onoarea de a participa la acest eveniment prin intermediul lui Cristi Panaite – speaker invitat.  Îi veți putea urmări discursul Wood supply chain in Romania. Challenges for wood industry – în data de 8.06.2018 în cadrul sesiunii Wood Industry.

Cu o agendă și o listă de speakeri impresionantă – IFBC- ca deveni, cu siguranță,  una din cele mai importante conferințe de acest gen.Articole similare
IFN vs INS sau diferenta intre biomasa aeriana si volumul de lemn comercializabil
17 ianuarie 2020

IFN vs INS sau diferenta intre biomasa aeriana si volumul de lemn comercializabil

Sistemul prezentat de INS (bazat pe APV-uri) se referă la volumul brut comercializabil, în timp ce IFN se referă la biomasa aeriană totală. Situația aceasta este cunoscută și în alte inventare forestiere naționale, fiind caracterizată ca diferență dintre commercialised volume versus total drain.

(mai mult…)
Austrofoma 2019 – Editia 13, 8-10 octombrie 2019 – Austria
26 octombrie 2019

Austrofoma 2019 – Editia 13, 8-10 octombrie 2019 – Austria

La fiecare 4 ani, AUSTROFOMA oferă expozantilor sansa unica de a prezenta in condiții reale de lucru clienților lor, mașinile inovative și moderne destinate exploatării forestiere.

(mai mult…)
Japa