Been there, done that! Business Focus Iași 2018

Publicat pe 30 aprilie 2018

Pentru că este un eveniment extraordinar pentru antreprenoriatul românesc și pentru că noi, la ForstPan, credem în învățăre și dezvoltare continuă, am participat și în acest an la evenimentul Business Focus organizat de Business Days România pe 28 martie în Iași.

Tematică de actualitate, moderatori și speakeri de excepție, informații bine structurate și de o calitate superioară, oportunitate de networking … O experiență intensă! Și intens – mi se pare un cuvânt potrivit pentru a descrie atât acest eveniment cât și mediul business din România – dinamic, flexibil, curios și curajos!

So, been there, done that!

Și vă recomandăm s-o faceți și voi, la prima ocazie!Articole similare
IFN vs INS sau diferenta intre biomasa aeriana si volumul de lemn comercializabil
17 ianuarie 2020

IFN vs INS sau diferenta intre biomasa aeriana si volumul de lemn comercializabil

Sistemul prezentat de INS (bazat pe APV-uri) se referă la volumul brut comercializabil, în timp ce IFN se referă la biomasa aeriană totală. Situația aceasta este cunoscută și în alte inventare forestiere naționale, fiind caracterizată ca diferență dintre commercialised volume versus total drain.

(mai mult…)
Austrofoma 2019 – Editia 13, 8-10 octombrie 2019 – Austria
26 octombrie 2019

Austrofoma 2019 – Editia 13, 8-10 octombrie 2019 – Austria

La fiecare 4 ani, AUSTROFOMA oferă expozantilor sansa unica de a prezenta in condiții reale de lucru clienților lor, mașinile inovative și moderne destinate exploatării forestiere.

(mai mult…)
Japa